Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh u nas to sie zawsze duzo dzieje ze wszystkim bo ja zawsze co kupie to pozniej sprzedaje hihi
Mamy hustaweczke z Graco Sweetpeace i jak bylam w Pl ostatnio to kupilam jeszcze hybrydowy lezaczek Bright Stars,ktory uzywalam do niedzieli kiedy to stwierdzilam ze go sprzedam na finnie z malym zarobkiem i kupie sobie tutaj inny-taki co gra i swieci sie bo maly zaczal juz zauwazac krecace i swiecace sie przedmioty bardziej niz wczesniej,a na tym lezaczku tylko wisialy dwa misie. I po 10 minutach po dodaniu ogloszenia juz go sprzedalam hihi
No i chcialam tutaj kupic w sklepie Babymagasinet lezaczek ktory byl w promocji za 699 kr z fisher price "Sniezna kraina" tu jest link :
zakupy.linkbaby.pl/do/item/N8158/Lezacze...Price-sniezna-Kraina
Ale sie okazalo ze juz wyprzedane sa wszytkie wogole lezaczki i nie moglam kupic zadnego
Wiec poszlismy na druga strone ulicy do mojego kochanego sklepu "Rudo" i tam kupilismy lezaczek z firmy Tiny love i jestem zadowolona-najbardzie z tego kraba co sie swieci i gra hihi To jest link do niego:
www.tinylove.com.pl/index.php?p1983,leza...i-palakami-tiny-love
Mam nadzieje ze tego tak szybko nie sprzedam hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ojj maskotka bomba, ale nigdzie nie moglismy jej kupic, nawet za granica

wiec napisalam do babki u ktorej bralam buciki szydelkowe na allegro czy potrafilaby takie zrobic no i wyszlo takie cudo Zuzia zakochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dodam jeszcze ze z tej hustawy to jestem mega zadowolona!! Ogolnie sluzy za hustawke ale teraz jak nie mialam dwa dni tego lezaczka to wyciagnelam siedzonko z hustawki bo jest taka opcja-wsadzilam baterie-bo tez jest taka opcja no i prosze lezaczek gotowy! Siedzial sobie w nim na stole i mu wibrowalo tak fajnie a ja sie krzatalam po kuchni-takze mimo ze jest droga ta hustawka to sie sprawdza i oplaca takie 2w1 hihi Podam link do niej :
www.gracobaby.pl/pl_PL/product/1G93/
Za ten lezaczek Tiny love w Rudo dalam w sumie 900 kr- w babymagasinet byl za 699 kr ale co-jak wyprzedane ehh...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris - fajna hustaweczka i lezaczek tez

Moja Zuzia juz nie chce lezec, hustac sie tym bardziej wiec teraz przesiaduje w krzeslku do karmienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Noo krzeselko do karmienia to moj nastepny zakup bedzie... tylko ktory wybrac jak jest ich chyba milion Juz przegladalam troche ale oczoplasu dostalam i zaprzestalam poki co hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny i przyszłe mamy
wy tu gadu gadu a ja po powrocie z PL to mam takie zaległości że nie wiem co czytać he he.
Oj Daris wpadła bym do ciebie autko naprawiłam jako-tako ale znów mam małe kłopoty bo okazało się że odkąd jestem żoną to nie mogę nim tu jeździć i znów latanie z papierami a potem czekanie na decyzje 3 tygodnie czy dadzą mi rok na PL blachach czy ten jedzie do PL a tu kupujemy nowy...(w sumie był taki plan ale dopiero w wakacje a tak urzędnicy nam to trochę przyśpieszyli). Urwanie głowy ja nie wiem jak można tak kobietę w 30 tygodniu ciąży ganiać he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ten artykul chwyta za serducho Dosc,ze kobiete dotyka tak wielka tragedia to jeszcze na dobitke traktuja ja jakby przyszla wyciac wyrostek a nie rodzic martwe dziecko Mamy XXI wiek a nadal zacofanie,znieczulica i chamstwo w szpitalach,a ten kto ma lub da forse traktowany jest jak VIP
Ja poczulam Gabrysia w okolo 17 tc Wczesniej cos mi tam sie wiercilo w brzuszku jakby wspomniane gazy i myslalam,ze to to ale jak juz poczulam pierwsze delikatne kopniecie to bylam juz na 100% pewna Na poczatku po porodzie brakowalo mi tych kopniaczkow i cudownego uczucia,ze mam w sobie nowe zycie Bylo mi dziwnie, ze w brzuszku jest juz pusto a lokator sie wyprowadzil Pozdrawiam wszystkie kobietki bedace juz mamuskami i te wkrotce rodzace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ah te urzedy
Dzialaj dzialaj i wpadaj-u mnie zawsze drzwi otwarte
Wogole to koniecznie musimy sie zgrac na jeden konkretny dzien dziewczynki i ktora bedzie mogla to przyjedzie,bo inaczej to sie nigdy nie poznamy hihi
Ja zapraszam do siebie upieke pyszne ciacha na dobry poczatek-bo ja uwielbiam piec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
To jak pieczesz ciacha to ja już jade he he tylko powiedz mi którą linią metra do ciebie dojade he he a propo paczek to ja też zamawiałam wczoraj i czekam na te próbki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hmm to jak u daris to mam propozycje zeby jechac metrem do galeri na stovner a ona tam po nas przyjdzie heh

aga a jaki masz ten lezaczek z fisher price
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok